Death Note-Manga , anime, wszystko o Death Note od fanów dla fanów!!
Więc wykażę się inicjatywą i dam upust ciekawości. Co zrobilibyście gdyby w waszych rękach wylądował prawdziwy, "działający" notes śmierci? Osobiście, po dłuuuuuugim namyśle (i 20 paczkach cukierków ^^) stwierdziłem że spaliłbym go. A wy?
Haha . Ciekawy Temat ; )). Naprawdee az Po 20..?! heh .
Tez sie nad Tym zastanawiałam ... Oczywiscie w Moich myslach zagosciło
kilka Nazwisk ..
Ale szczerze Mowiac Chyba Tez Bym Go spaliła...
Tylko czy mamy na Tyle silnaa wolee By nie sprobowac wpisac Chociaz Małego Malutkiego Nazwiska..?
Nie wiem ...
Spróbować , nie spróbować? To pytanie zagościło by w każdej głowie. Osobiście nie wiem co bym zrobił. Po długim namyśle hmmm, zkrzekłbym się praw do niego. Lub po prostu spalił.
Najprawdopodobniej schowałabym go w jakimś dobrym miejscu, nikomu o nim nie wspominała i używała w krytycznych wypadkach. A zachowałaym go głównie dlatego, że chciałabym czasem pogadać z Shinigami ^^ Całkiem to przydatne, poza tym mogłabym zmanipulować właściciela cukierni, zeby oddał mi ciastka i przepisał cukiernię ^__^
Ryuuzaki-oniichan, ano baka! =.= Napisz coś do mnie czasem, dobra? T_T I wcale nie zagadałabym go na śmierć! >.< Ja bym tylko z nim omawiała różne tematy, np. pieczenie ciast, robienie kanapeczek z bombą i robiłabym mu fryzury ^ _ ^
Ostatnio edytowany przez Kaolla (2009-09-06 18:15:11)
a plany Kiry nie opierają się na złych czynach.?
Opierają. . . Ale w sumie chyba dobrze robi, że wybija przestępców. To naprawdę skuteczna metoda, chociaż niezgodna z zasadami prawnymi i moralnościowymi.
Nie do końca, Kiyomi ^^" Wiesz, ludzi boją się śmierci. Jak zauważyli, że ktoś wybija przestępców to tym bardziej się jej bali.